Schoonmaak medewerkers kantoren – Gom – Venray

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste nieuwe collega’s voor Ceva Logistics in Venray voor 12,5 uur per week.
De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 06.00 tot 08.30 uur in de ochtend. De werkzaamheden op dit object bestaan onder andere uit het schoonmaken van de kantine, kantoren en het sanitair . Dit betekend dat jij oog voor detail hebt. Zijn de papieren handoekjes uit de automaat bijna leeg? Jij vult ze direct bij. Heeft iemand zeep op de grond geknoeid dan zorg jij dat dit opgeruimd wordt zodat het er weer netjes uit ziet. Ook besteed je extra aandacht aan hand contact punten zoals de deurklinken zodat werknemers en bezoekers in een schone omgeving kunnen werken.

Als schoonmaker kom je overal. Met een doek in de hand en een lach op je gezicht ben je niet alleen het visitekaartje van Gom, jij krijgt ook een exclusief kijkje achter de schermen. Jij gaat waar niet iedereen komt. Dankzij jouw werkzaamheden kunnen andere werkzaamheden uitvoeren in een ongewoon schone ruimte!

Bij Gom ben je méér dan een schoonmaker: jij kent je weg in en om het gebouw en bent een aanspreekpunt voor bezoekers. Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

Wat je krijgt

 • Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega’s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
 • salaris volgens de CAO Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf met een bruto uurloon tussen €11,27 en €12,86 per uur (op basis van 21 jaar en ouder, afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring).
 • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • een extra vrije dag op je verjaardag;
 • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. Wij begeleiden jou naar jouw diploma!
 • Wie je bent

  Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
 • een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (dit is een pré);
 • oog voor detail, je ziet wat er moet gebeuren in een ruimte zodat het er weer netjes uitziet.
 • Jouw werkomgeving bij Ceva Logistics in Venray:
  Het team waarin je komt te werken is cultureel divers en de gezelligheid is van verre te zien. Niet alles gaat over werk en zo ontstaat er een hecht team binnen de organisatie. Jij weet je goed aan te passen naar de behoeften van verschillende mensen met verschillende achtergronden. En geloof ons, hetzelfde doen zij voor jou!

  Klik hier om te solliciteren