Leerling-verpleegkundige – Vincent van Gogh – Venray

https://neuvoo.com/img/logos/vincent-van-gogh.png?empname=Vincent van Gogh-10

Er écht zijn voor iemand met psychische problemen vanuit een positieve benadering. Hen mogelijkheden voor een fijn leven binnen handbereik bieden. Vincent van Gogh wil het gewoon anders in de ggz. Vanuit de visie dat persoonsgerichte zorg de kans op herstel vergroot. Ben jij betrouwbaar, respectvol en kun je je goed in anderen inleven?

Vincent van Gogh is voor diverse afdelingen op zoek naar leerling-verpleegkundigen!

Als leerling-verpleegkundige ga je cliënten met psychosociale of psychiatrische stoornissen verplegen, verzorgen en begeleiden. Je reageert op de hulpvraag, intervenieert in crisissituaties en treedt normaliserend op. Samen met de cliënten zorg je ervoor dat zij kunnen omgaan met hun gedrag en symptomen, en stimuleer je hen regie te voeren over hun eigen leven. Het bouwen van een vertrouwensrelatie met cliënten en deze in stand houden is dan ook van groot belang binnen deze omgeving.

Wat maakt jou gewoon anders?

 • Je bent geïnteresseerd in de Mbo-opleiding Verpleegkunde niveau 4;
 • Je hebt affiniteit met de zorg voor en het welbevinden van cliënten in een ggz-omgeving;
 • Je hebt gevoel voor systematiek, ordelijkheid en hygiëne;
 • Je bent integer en discreet in de omgang met vertrouwelijke cliëntgegevens.
 • Wat bieden we jou?

  Je start de eerste paar weken van de opleiding met een leerovereenkomst en volgt in die periode onderwijs op school. Tijdens deze periode ontvang je een zakgeldvergoeding. Na deze periode gaat je leer-arbeidsovereenkomst voor 32 uur per week in, voor de duur van de opleiding (4 jaar). Daar zitten je opleidingsuren bij inbegrepen. Tijdens je opleiding word je binnen Vincent van Gogh zo breed mogelijk opgeleid. Je wisselt dan ook een aantal keren van afdeling en doet zodoende veel ervaring op. Leren en werken staat in deze functie centraal. Wij bieden je vanaf september 2021 een leerplek voor de duur van de opleiding in een uitdagende werkomgeving, binnen een organisatie die volop in beweging is. De opleiding wordt volledig betaald door Vincent van Gogh. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform cao GGZ. Inschaling zal worden besproken tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek.

  Wat maakt Vincent van Gogh gewoon anders?

  Als grootste ggz-organisatie in Noord-Limburg hebben we een rijke traditie in het behandelen en begeleiden van mensen met ernstige psychische en psychiatrische klachten. Dit doen we over een breed spectrum, klinisch en ambulant en steeds vaker bij mensen thuis of digitaal. Onze ambitie? Herstel is haalbaar, zeker met de juiste zorg, direct én duurzaam. In de eigen omgeving en samen met de cliënt, met naasten en andere betrokkenen binnen de keten en het netwerk. Hiervoor kent Vincent van Gogh elf zelfstandige eenheden, verspreid over heel Limburg.

  Elk dag leren en kennis delen

  Naast een zorgorganisatie is Vincent van Gogh ook een toonaangevend opleidings- en trainingsinstituut voor psychiaters, psychologen, verslavingsartsen, klinisch geriaters, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, verzorgenden en sinds kort ervaringsdeskundigen. De motor van onze ontwikkeling ligt in de zorgpraktijk. Daarin leren we dagelijks met en van cliënten, collega’s en andere partners in het netwerk van de zorgverlening.

  Anders innoveren

  Trots op onze historie, gaan we de uitdagingen van deze tijd volop aan. We werken aan innovaties die de cliënt echt centraal stellen, met hulp van technologie, ICT en e-health. Daarvoor zoeken we mensen die willen leren en bouwen aan een toonaangevende en innovatieve organisatie voor nieuwe ggz. Want het kan en moet gewoon anders.

  Klik hier om te solliciteren…