Logistiek veilingmedewerker – Flexible Werkt! – Venray

https://neuvoo.com/img/logos/uitzendbureau-nl-3.png?empname=Flexible Werkt!-10

Per direct zijn we opzoek naar een operationeel veilingmedewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en afwikkeling van veilingen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de veilingen op tijd klaar zijn om online te gaan. Hierbij streef je naar maximale kwaliteit binnen de beschikbare tijd. Jij bekijkt samen met de planning hoeveel collega’s je nodig hebt op locatie voor een bepaalde veiling. Soms kan je het ook alleen af. Je fotografeert en beschrijft de kavels (verschillende soorten goederen) voor de verkoop via onze website. Tijdens de veiling ben je aanwezig op de kijkdag en na de veiling begeleid je bij de uitleveringen op de ophaaldag.

Wie ben jij?

  • Je hebt technisch inzicht en analytisch vermogen;
  • Je hebt affiniteit met technische goederen;
  • Je beschikt over zowel de Nederlandse al Engelse taal;
  • Je bent flexibel en fulltime inzetbaar;
  • Je bent ambitieus en wil graag meegroeien met een groeiende organisatie.

Wat bieden wij jou:

  • Binnen 3 maanden vaste aanstelling;
  • Goed salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Opbouw vakantiegeld/dagen;
  • Interen doorgroei op korte termijn mogelijk.

Klik hier om te solliciteren…