Operator Voedingsindustrie – Young Engineering – Venray

https://neuvoo.com/img/logos/young-engineering.png?empname=Young Engineering-10

Vacature Operator Voedingsindustrie

Wil jij als Operator Voedingsindustrie ook van begin tot eind bezig zijn met het productieproces? Dat kan! Bij onze opdrachtgever in Noord Limburg zijn wij op zoek naar een allround topper voor de functie van Operator Voedingsindustrie. Naast dat je werkt in een aantrekkelijk 5-ploegensysteem zorg je ervoor dat het proces optimaal verloopt en acties onderneemt bij afwijkingen. Dit is uiteraard niet het enige. Als Operator Voedingsindustrie ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • Bedienen, afstellen en ombouwen van de productielijnen;
 • Door het verrichten van kwaliteitscontroles zorg jij voor een optimaal proces, deze bevindingen worden tevens geregistreerd in het systeem;
 • Rapporteren van productiegegevens;
 • Afsluitend zorg jij voor het 1e lijns technisch onderhoud, voer je inspecties uit en los je zelf kleine storingen op!
 • Functie wordt uitgevoerd in een 5-ploegensysteem

  Profiel Operator Voedingsindustrie

  Voor deze veelzijdige functie als Operator Voedingsindustrie is het belangrijk dat jij een echte teamplayer bent en dat je weet van aanpakken. Kan jij jezelf hier in vinden? Dan is het tevens belangrijk dat jouw profiel overeenkomt met het onderstaande:

 • Als Operator Voedingsindustrie heb jij aantoonbaar MBO 3 of 4 werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur ziet onze opdrachtgever een afgeronde opleiding binnen de procestechniek;
 • Geprefereerd is kennis over HACCP en SAP.
 • Jij bent bereid om het beste uit jezelf te halen door middel van cursussen en eventuele opleidingen;
 • Naast dat jij een echte aanpakker bent is het belangrijk dat mensen jou zien als sociaal vaardig en flexibel;
 • Tot slot ben je woonachtig in (de omgeving van) Venray.
 • Bedrijfsprofiel

  Wanneer je denkt aan aardappelproducten, dan denk je aan onze opdrachtgever. Zij verkopen wereldwijd en hebben meerdere locaties in Europa, onder andere in Engeland en Oostenrijk. Met meer dan 1000 werknemers blijft zij aan de wereldtop binnen deze branche. Dit wordt mede bewerkstelligt door het blijvend innoveren in technieken betreffende het optimaliseren van de werkprocessen en van duurzaamheid.

  Bedrijfscultuur

  Werken bij onze opdrachtgever betekent dat je leergierig moet zijn en het beste uit jezelf wilt halen. Zij hechten veel waarde aan opleidingskansen en door deze eigenschappen te hebben kan jij deze optimaal benutten. Tevens staan zij open voor inbreng van ideeën van haar personeel, wat de groei van onze organisatie bevordert.

  Arbeidsvoorwaarden Operator Voedingsindustrie

  Wanneer jij de functie van Operator Voedingsindustrie vervult ben jij werkzaam bij een wereldwijde topper binnen de voedingsindustrie. Onze opdrachtgever investeert graag in de groei van haar personeel door het aanbieden van opleidingsmogelijkheden. Wil jij ook deze kans met beide handen aanpakken, dan ben je vast benieuwd wat zij nog meer aanbieden:

 • 5-ploegensysteem, dus gemiddeld een 33,6 uur durende werkweek;
 • Marktconform salaris;
 • Werken in een dynamisch groeiende organisatie;
 • Tot slot is jouw inbreng van belang, jij draagt bij aan de procesoptimalisatie.
 • Klik hier om te solliciteren…