Coördinator Service en Onderhoud – Continu Professionals – Venray

https://neuvoo.com/img/logos/continu-professionals.png?empname=Continu Professionals-10

Functieomschrijving

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de voorbereiding van projecten. Werkzaamheden bestaan uit het maken van calculaties, opvragen van prijzen, het zorg dragen voor de juiste tekeningen, contact onderhouden met opdrachtgever en het plannen van personeel en materieel. Kleinere opdrachten ga je zelf opnemen.

Functie eisen

Je hebt een bouwkundige opleiding, bent communicatief vaardig, hebt bouwtechnisch inzicht, bent klantgericht, je kunt snel schakelen en kunt het overzicht bewaren. Daarnaast kan je goed overweg met AutoCAD en het MS Office pakket.

Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform Bouw UTA CAO.

Klik hier om te solliciteren…