Orderpicker Logistiek – Olympia – Venray

https://neuvoo.com/img/logos/uitzendbureau-nl-3.png?empname=Olympia-10

Jij gaat aan de slag als magazijnmedewerker in de functie van orderpicker op de afdeling MFC. Als orderpicker sta je aan de lijn waar dozen bij jouw uitkomen en die je dient te vullen met de juiste producten. Via je handscanner zie je precies hoeveel en welke producten je in de doos moet stoppen. Wanneer jij alle producten hebt verzameld, schuif je de doos weer op de lopende band en verzamelt jouw collega enkele stations verderop nieuwe producten die in de doos horen.

Samen met jouw collega's van de afdeling MFC zorg jij er voor dat de klant de juiste spullen ontvangt. Een verantwoordelijke baan dus.

De werkzaamheden zullen zijn in dagdienst (07.00-16.00 uur) bij Schneider Electric Venray. Doordat het magazijn in april verplaatst wordt naar Schneider Electric Helmond ben jij bereidt om vanaf april in Helmond te werken. In Helmond werken ze in een twee ploegensysteem (05.45-14.45 uur en van 15.15-00.15 uur)Arbeidsvoorwaarden

Wat biedt Schneider Electric jou?

  • Een salaris van €11,13 bruto per uur. Met een onregelmatigheidstoeslag van 125% na 18.00 uur en 150% na 20.00 uur.
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km.
  • Naast je salaris ontvang je per kwartaal een bonus, deze bonus is op teambasis afhankelijk van de kwaliteit die door jullie team geleverd is.
  • Een baan voor langere tijd met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen.
  • Deel uitmaken van een collegiaal team. Jij gaat namelijk gewoon mee op bedrijfsuitje met jouw team.

Wat kun je van Olympia verwachten voordat je gaat starten?

  • Olympia kent jouw persoonlijk en doordat we inhouse aanwezig zijn kun je altijd terecht met je vragen.
  • Wanneer je komt werken via Olympia bouw je, naast je afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie-uren die je in overleg met Schneider Electric op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en ontvang je een feestdagenvergoeding conform CAO. Na 26 gewerkte weken word je opgenomen in de pensioenregeling waarvan Olympia de basispremie betaalt

Vaardigheden

Een gemotiveerde medewerker die zichzelf graag ontwikkelt. Ontwikkeling vindt zowel Schneider Electric als Olympia erg belangrijk. Wil jij in de toekomst reachtruck rijden? Dan zorgen wij voor je certificaten.

Daarnaast:

  • Fulltime beschikbaar in dagdienst
  • Vanaf april bereidt te werken in Helmond in een twee ploegen systeem (05.45 – 14.45 en 15.15 – 00.15)
  • Nederlands- en/of Engelssprekend-

Over de werkgever

Je gaat werken bij Schneider Electric, de wereldleider op het gebied van energiemanagement en automatisering. Schneider Electric levert oplossingen voor energiemanagement en focussen zich op duurzaamheid, innovatie en connectivity.

Schneider Electric bevindt zich in ruim 100 landen met meer dan 160.000 medewerkers en ze bieden innovatie voor iedereen.

Kijk hier alvast wie je nieuwe collega's worden: https://www.youtube.com/watch?v=wIAtSnQLHBE

Klik hier om te solliciteren…