PLC Software Engineer – Good Company – Venray

Leer de organisatie kennenOnze opdrachtgever is een internationaal georiënteerde system integrator van logistieke automatiseringssystemen. Met trots realiseren ze wereldwijd logistieke projecten waarbij ze complete distributiecentra en magazijnen in richten. Hierbij speelt de door het bedrijf ontwikkelde automatisering suite steeds een centrale rol. Binnen het bedrijf wordt er een groot belang gehecht aan teamwork.Over de functieEen succesvolle afhandeling van projecten kan niet zonder de afdeling Realisatie plaatsvinden. Het team, bestaande uit 21 vaste medewerkers, is altijd op zoek naar een nóg efficiëntere en betere werkmethode en daar gebruiken ze in de toekomst graag jouw input en creativiteit voor. Je rapporteert als PLC Software Engineer rechtstreeks aan de afdelingsmanager Realisatie die jou tevens optimaal zal coachen.Jouw kwaliteitenVoor deze functie komt het bedrijf graag in contact met techneuten, van pas afgestudeerden tot oude rotten in het vak. Ze zijn op zoek naar iemand die voldoet aan het volgende profiel:Je hebt een hbo-opleiding afgerond in de richting van industriële automatisering, besturingstechniek, mechatronica of electrical engineeringJe hebt kennis van Siemens S7 en TIA of vergelijkbare PLC-besturingssystemenJe hebt minimaal 2 twee jaar werkervaringJe kunt E-plan lezenJe hebt affiniteit met ICT en logistieke processenJe hebt een proactieve en flexibele werkhoudingJe kunt genieten van projectmatig werkenDe voordelenGoede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en een collectieve ziektekostenverzekeringWekelijkse borrels in een eigen bar, geweldige bedrijfsfeesten en leuke teamactiviteitenAlle ruimte om binnen de afdeling jouw kennis, vakmanschap en visie uit te dragen en te ontwikkelenJe wordt gestimuleerd om buiten de gebaande paden te treden en het beste uit jezelf naar boven te halen

Klik hier om te sollciteren