Logistiek Medewerker – tempo-team – Venray

JobID=8.0.06

Functieomschrijving
Hey! Wij hebben weer mogelijkheden voor logistieke toppers!
Wil jij aan de slag als logistiek medewerker bij een van de leukste bedrijven in Oostrum?
Bekijk dan direct de mogelijkheden die we hebben bij Flex.
Je verdient hier een salaris wat varieert tussen € 10,38-13,13 per uur!Wat bieden wij jou

  • Een uurloon van 10,38
  • Een divers team met leuke collega’s
  • Een fulltime werkweek in twee ploegen
  • De kans om je EPT certificaat te behalen
  • Toeslagen bovenop je uurloon tot €13,13 per uur

Wie ben jij

  • Je bent fulltime in twee ploegen beschikbaar van 06:00 – 14:30 en 14:30 – 23:00
  • Je spreekt de Nederlandse of Engelse taalJ
  • e bent in het bezit van een EPT certificaat of bent bereid die te behalen

Wat ga je doen
Als logistiek medewerker bij Flex sta jij er niet alleen voor. Samen met je toffe collega’s starten jullie de dag. Wanneer jij begint als logistiek medewerker dan begin je met een buddy die jou gaat inwerken! Dit zorgt ervoor dat jij volledig wordt klaargestoomd om je werk zelfstandig uit te voeren.
Bij Flex ga je aan de slag met pick en pack werkzaamheden van laptops en computeraccessoires. Bij Flex werken ze vooral met ICT producten!
Ervaring met een EPT? Super! Dit komt van zeker van pas! Heb je dit niet?
Geen probleem, alles valt te leren!Waar ga je werken
Flex werkt met ICT producten. De medewerkers zetten zich hard in om de klant tevreden te houden. Dit doen we samen! Je werkt in een team met betrokken collega’s. Zelfs zonder ervaring als logistiek medewerker hoef jij je geen zorgen te maken! Er is een inwerktraject binnen Flex die jou alle fijne kneepjes van het vak gaan leren.
Je krijgt op een vaste dag in de week je planning. Zo krijg je de mogelijkheid om privé ook voldoende leuke dingen te plannen!Zie jij jezelf al als logistiek medewerker bij Flex? Solliciteer dan direct via de “solliciteer” button! Heb je vragen? Stel ze dan gerust. Je kunt ons sindskort ook Whatsappen! Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je ‘mijn Tempo-Team’ account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Lees hier meer…