Magazijnmedewerker Demonteren, XPO – tempo-team – Venray

JobID=1.0.07

Functieomschrijving
Help! Wij zoeken iemand met twee rechterhanden!
Benieuwd naar de binnenkant en de onderdelen van een printer? Bekijk dan eens de mogelijkheid die we hebben bij XPO als magazijnmedewerker demonteren. Dit is een leuke dagdienst functie voor € 11,06 per uur!Wat bieden wij jou

  • Een salaris van 11,06 per uur
  • Werken in dagdienst
  • Een team van leuke collega’s
  • Een leuke baan als magazijnmedewerker
  • Een creatieve werkomgeving

Wie ben jij

  • Je bent per direct beschikbaar
  • Je vindt het leuk om te sleutelen aan machines
  • Je wilt graag fulltime aan de slag gaan in dagdienst
  • Je spreekt de Nederlandse, Engelse of Duitse taal

Wat ga je doen

Haal jij je plezier uit het sleutelen, demonteren en uitsorteren? Bij de afdeling strip kom jij hierachter en leer je hoe je een printer uit elkaar haalt.
Dan ben je hier aan het goede adres! Dit werk doe je gelukkig niet alleen. In de eerste dagen krijg je een collega magazijnmedewerker die jouw buddy zal worden. Jouw buddy gaat je alle kneepjes van het vak leren zodat je zelf zelfstandig aan de slag kunt gaan.Waar ga je werken
XPO is een logistieke omgeving met diverse afdelingen. Je werkt in een divers team om samen je doelen te behalen. XPO heeft diverse klanten waar we ons hard voor inzetten. Naast de klanten, zijn de medewerkers ook erg belangrijk voor XPO. Jij wordt namelijk niet vergeten en daarom wordt er ook voor gezorgd dat medewerkers zich snel thuis voelen bij XPO!Wil jij graag aan de slag als magazijnmedewerker demonteren bij XPO? Solliciteer dan direct om de vacature. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je ‘mijn Tempo-Team’ account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Lees hier meer…