Orderpicker Herbalife – Olympia – Venray

JobID=1.0.06

Bedrijfsomschrijving
Je gaat werken bij het distributiecentrum van Herbalife in Venray. Je werkt nauw samen met je eigen ploeg. Bij Herbalife is teamwerk belangrijk. Je helpt elkaar en je kunt aan iedereen vragen stellen. Ook zijn innovatie en veiligheid belangrijke thema’s die altijd voorbij komen. Je kunt hier altijd je eigen steentje aan bijdragen.

Herbalife is een bedrijf in gezondheidsproducten. Het bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en is tegenwoordig een wereldwijde organisatie. De producten worden verkocht door de members van Herbalife. Zij verkopen de producten, maar begeleiden ook de gebruikers ervan naar het doel wat ze hebben. Dit kan bijvoorbeeld afvallen of gezonder leven zijn.Functieomschrijving
Als logistiek medewerker bij Herbalife zorg jij er met jouw team voor dat de bestellingen op de juiste manier naar de klanten gaan. In deze parttime baan met flexibele werktijden begin je met en inpakken en klaarzetten van bestellingen. Als je dit een tijd hebt gedaan kun je ook gaan picken en palletiseren. Je wordt getraind en opgeleid door Herbalife.

Je werkt in 2 ploegen tussen de 20 en 24 uur per week. Elke week wissel je van ploeg. De ene week werk je tussen 06:00 uur en 14:45 uur (diensten tussen de 4 en 8 uur) en de week daarna werk je tussen 13:00 uur en 23:00 uur (diensten tussen de 4 en 8 uur). Door de flexibele werktijden heb je dus nog genoeg tijd om andere dingen naast je werk te doen!Functie-eisen
Je kunt netjes en snel werken. Je vind het leuk om te leren en vind het ook niet erg om af en toe wat meer uren te werken. Daarnaast kun je- Werken op maandagen;

  • Werken in verschillende ploegen met verschillende werktijden;
  • Nederlands spreken. (in verband met veiligheidsvoorschriften)
    Heb je al logistieke ervaring, dan kun je jezelf nog sneller ontwikkelen. Er wordt bij Herbalife ook gebruik gemaakt van EPT trucks en reachtrucks, dus als je daar certificaten voor hebt wordt je ook daar op ingezet.

Arbeidsvoorwaarden
Als je bij Herbalife komt werken, dan willen we dat dat zo lang mogelijk is. Je begint zoals iedereen met een tijdelijk contract, maar als het werk goed gaat kan dit omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd of zelfs een vast contract. Je krijgt voor je werk bij Herbalife:- Een salaris van €10,20 bruto per uur en daar komen toeslagen van 30% bij voor 07:00 en na 18:00; Je verdient dan €13,26 bruto per uur.

  • 10% van je salaris opgebouwd voor vakantie-uren;
  • 8% vakantiegeld. Tijdens feestdagen krijg je ook een vergoeding conform CAO;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10km enkele reis tot een maximum van €8,00 per dag;
  • Na 26 gewerkte weken opbouw van pensioen, waarvoor Olympia de basispremie betaalt.

Naast dit alles is Olympia aanwezig bij Herbalife. Hierdoor krijg je veel contact met Olympia en wordt er onder andere voor het volgende gezorgd:
• Een persoonlijke rondleiding bij Herbalife voor je begint. Zo kun je precies zien wat je gaat doen en krijg je een goed beeld van de goede werksfeer.
• Persoonlijke begeleiding en aandacht van de 2 inhouse intercedenten. Zit je met een vraag, dan kun je altijd bij hen terecht!
• Een persoonlijk gezicht die je kent en die je spreekt. Je bent geen nummer en zal dat ook nooit worden!

Zie je jezelf al bij Herbalife werken? Solliciteer dan zo snel mogelijk en dan nemen we contact met je op. Heb je vragen over de vacature? Bel dan naar of mail naar

Lees hier meer…