Chauffeur Zeecontainer Tijdelijke functie – Logistic Force – Venray

JobID=3.0.07

Alweer een vacature als containerchauffeur? Dat klopt! Containerchauffeurs zijn natuurlijk erg geliefd, je kunt overal aan de slag als je zou willen, máár hoe fijn is het als je bij een werkgever kan werken die jou ook echt begrijpt en tijd heeft voor persoonlijke aandacht? Precies! Dus stop je zoektocht en check deze vacature eens. Op dit moment zijn we op zoek naar een containerchauffeur in de regio Venray dit betreft een tijdelijke functie. Iets voor jou? Join The Force!WAT GA JE DOEN?Als Container Chauffeur weet je dat elke lading die je vervoert een exotische eindbestemming kan hebben. En dus zet je alles op alles om ervoor te zorgen dat die ‘lange reis’ op tijd begint. Omdat je kind aan huis bent in havens, weet je de juiste route uit te stippelen. Soms voert die over hoofdwegen. Andere keren neem je een toeristisch weggetje. Maar je komt altijd aan voordat de boot vertrekt. Tijd over? Open het cabineraam en geniet van de ondergaande zon! Jouw dagen starten tussen 05:00 en 06:00 en eindigen meestal tussen 16:00 en 17:00. In de weekenden geniet je lekker van je vrije tijd omdat je hier van maandag tot en met vrijdag werkzaam bent. WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?Een CE-rijbewijs en een bestuurderskaart, liefst zonder kreukelsJe bent zeer punctueel: containerschepen wachten op niemandHOE WE JE TERUGBETALEN?Om te beginnen met een (h)eerlijk salaris conform de CAO-beroepsgoederenvervoer, maar dat is logisch. Daarnaast hebben we wat leuke ‘extraatjes’ voor je zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering, maar echt! We love you! We geloven niet voor niets in ‘krachtige mensen’. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in. Denk aan code 95 nascholing. En ben jij supergemotiveerd? Je zou niet de eerste chauffeur zijn die extra certificaten via onze eigen Academy behaalt! Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg. Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!Lijkt dit je wat? Solliciteer in de zevende versnelling!

Lees hier meer…