Financieel Administratief Medewerker – Mosadex Groep – Venray

  • Venray

Mosadex Groep

Waar kom je te werken?

Van Heek Medical is leverancier van kwalitatief hoogwaardige medische producten. Wij zijn gespecialiseerd in producten voor wond-, continentie-, diabetes- en acute (EHBO en BHV) zorg. Wij bieden een grote diversiteit aan merken, waaronder ook onze eigen merken zoals Heka, Hekura, Hekamed, Betica en Decifera. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in de zorg.

Werken binnen van Heek betekent een gezellig, informeel bedrijf met 100 collega’s. Deze collega’s werken in ons magazijn en op verschillende afdelingen in het kantoor. Er is sprake van goed onderling contact en collega’s zoeken elkaar makkelijk op.

Op onze financiële afdeling kom je samen te werken met twee directe collega en de coördinator van het team.

Van Heek Medical is onderdeel van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Wat kom je bij ons doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van ons hele bedrijf. Je krijgt allerlei werkzaamheden op financieel gebied, zoals het debiteuren- en crediteurenbeheer, verwerken van bankmutaties, het registreren en boeken van goederen- en kostenfacturen en het klaarzetten van incasso’s en betalingen. Daarnaast draag je bij aan de verschillende financiële rapportages die de afdeling oplevert per maand en kwartaal.

Wat hebben wij je te bieden?

Voor deze functie bieden wij een vast salaris van minimaal € 2.500,- tot € 3.200,- maximaal bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Uiteraard houden we hierbij rekening met de kennis en ervaring die je meebrengt. Ook krijg je bij ons:

  • 30 vakantiedagen;

  • Reiskostenvergoeding van 0,23 cent per kilometer;

  • Uitstekende pensioenregeling;

  • Wat zoeken wij precies?

    Wij denken dat je deze functie bij ons goed kunt uitvoeren als je beschikt over een afgeronde financieel administratieve opleiding (mbo-niveau 4) en/of werkervaring als financieel administratief medewerker. Als je al ervaring hebt met Excel en/of een boekhoudkundig programma, zien we dat zeker als een voordeel. Dit is echter geen vereiste om te solliciteren.

    Belangrijk is ook dat je een aantal eigenschappen meebrengt om de functie tot een succes te maken. Gezien het karakter van je functie is het belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel meebrengt en nauwkeurig werkt. Ook kun je door proactief te zijn een goede, inhoudelijke bijdrage leveren en voorkom je dat er fouten gemaakt worden.

    Ben je enthousiast geworden over ons verhaal?

    Dan horen we graag van je! Je kunt contact opnemen met onze recruiter Emiel via werkenbij@mosadex.nl of op zijn mobiele nummer (06 11 59 19 06). Je kunt hem hier ook bereiken via Whatsapp. Ook als je nog vragen en/of twijfels hebt, of meer wil weten voor je officieel solliciteert, kun je via bovenstaande contactgegevens met hem in gesprek.

    Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?

    1. Je toont je interesse

    We gaan met je in gesprek om je te leren kennen en te horen waarom je enthousiast bent over de functie. Zijn we beide na dit gesprek enthousiast? Dan gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk een eerste kennismaking te plannen op locatie in Venray.

    2. De eerste kennismaking op locatie

    Dit gesprek gebruiken we om te kijken of er sprake is van een klik tussen ons beiden. Uiteraard krijg je tijdens dit gesprek de ruimte om je vragen te stellen en willen wij wat zaken extra uitvragen.

    3. Het tweede gesprek

    Ons eerste gesprek goed afgerond? Dan gaan we direct een tweede gesprek plannen! Op die manier kun je kennismaken met (een aantal van) je toekomstige collega’s en kunnen we zaken die nog niet ter sprake zijn gekomen nog wat verder uitdiepen.

    4. Alle gesprekken afgerond?

    We doen je een aanbod dat passend is bij je kennis en ervaring en lichten je graag toe hoe het arbeidsvoorwaardenpakket eruitziet. Uiteraard bieden we je de ruimte hierover met ons in gesprek te gaan en je vragen te stellen.

    5. Welkom bij van Heek!

    Je tekent je overeenkomst en we heten je van harte welkom in ons team en binnen ons mooie bedrijf. We gaan ervoor zorgen dat we alles goed voor je regelen en kijken uit naar je eerste werkdag!

    Lees hier meer

    Deel deze vacature: