Servicemonteur (Venray) – Lely – Venray

  • Venray

Lely

Wat ga je doen?

Houd je van technische vraagstukken en hoogwaardige producten? En wil je een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Woon je in Noord-Limburg of in het oosten van Brabant? Dan heb jij je nieuwe uitdaging gevonden!

Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor onderhoud en service aan melkrobots en bijbehorende randapparatuur bij onze klanten, met name melkveehouders. De werkzaamheden zijn veelzijdig en omvatten onder andere elektronica, mechatronica, pneumatiek en bijbehorende software. Daarnaast draag je zorg voor de inbedrijfstelling van nieuwe (robot)systemen en geef je bedieningsinstructies aan klanten. Je zorgt voor een nauwkeurige administratie van alle uitgevoerde werkzaamheden: werkbonnen, urenstaten en onderdelenverwerking. Het draaien van storingsdiensten is tevens een onderdeel van de functie. De uitdaging zit hem in het optimaliseren van de machines tot in de kleinste details, waardoor deze optimaal en betrouwbaar draaien.

Hoewel je in je werkzaamheden een grote mate van zelfstandigheid hebt, werk je veel samen met het team. De communicatielijnen zijn kort en je komt te werken in een informeel team met gemotiveerde collega’s.

Lees hier meer

Deel deze vacature: